Afbeelding

Sportgala zet toppers in het zonnetje

Sport 45 keer gelezen
UDEN – De Udense sporttoppers van 2012 worden vrijdagavond 25 januari in Evenementencentrum de Schaapskooi gehuldigd tijdens het Sportgala 2013. Een vakjury heeft dit jaar bepaald wie de Sportman, -vrouw en –ploeg van het jaar worden. Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur.

[image=232533]

Het programma begint om 18.30 uur. Bart Krijnen en Nico Merkx zorgen deze avond voor de presentatie. De Udense sporters van 2012 worden in zes rondes gehuldigd. Er zijn dit jaar geen demonstraties of optredens, maar uiteraard is er wel de Sportquiz! Iedereen uit het publiek mag hieraan deelnemen. Er worden vragen van regionaal, provinciaal, nationaal en internationaal niveau gesteld. De quiz begint met een voorronde die tussen de huldigingen door plaats vindt. Drie personen gaan door naar de finale die op het podium wordt gespeeld. De winnaar gaat naar huis met een all in jaarabonnement van Body Vision Healthclub voor twee personen ter waarde van € 780,-!

Sportvrijwilliger van het jaar
Rob de Gier, de Sportvrijwilliger van het jaar 2012, wordt speciaal in het zonnetje gezet door Marcel Delhez, de wethouder van Sport. De Gier is onder andere al dertig jaar actief bij zwemclub ZIOG en ontving hiervoor in december een vrijwilligerspenning.
Vanaf 20.15 uur worden de Udense Sportvrouw, Sportman en Sportploeg van 2012 bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt door burgemeester Henk Hellegers en wethouder Delhez. Een uur later, rond 21.15 uur, wordt het Sportgala afgesloten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant