Afbeelding

Volkelse scouts bouwen iglo

Opmerkelijk 14 keer gelezen
UDEN - De Volkelse scouts hebben ieder jaar weer een groots bouwwerk waar ze met zijn allen 100% voor inzetten. Zo hebben ze al een grote waterglijbaan, een drijvende familieschommel, een draaimolen en een heus reuzenrad op hun naam staan. Dit jaar kunnen zij daar een iglo bijschrijven.

[image=232919]

De scouts hebben nog maar net de kerstboomverbranding achter de rug of het volgende project diende zich –gezien de winterse weersomstandigheden- weer aan. Tijdens het bedenken van nieuwe programma’s voor de verkenners sneeuwde het stevig, waardoor de leiding bedacht dat het wel mooi zou zijn als de verkenners een iglo zouden kunnen bouwen.
Er werden iglo bouwtekeningen van internet gedownload en al snel begon de iglo vorm te krijgen. “Op een gegeven moment was de sneeuw op, dus moest er sneeuw van buitenaf geregeld worden, gelukkig had één van de ouders nog een berg sneeuw thuis liggen, dus een ritje met een kiepwagen verder waren we weer ruim voorzien van sneeuw”, aldus de leiding.
De verkenners van Scouting Volkel hebben er twee vrijdagavonden en een zaterdagmiddag flink aan gewerkt, vele kuubs sneeuw zitten er inmiddels in, maar het resultaat mag er zijn.

[image=232918]

[image=232920]

[image=232921]

[image=232922]

[image=232923]

[image=232924]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant