Afbeelding

Win kaartjes voor Peelpop

Muziek 21 keer gelezen
BOEKEL - Peelpop presenteert tijdens de vijfde editie op zaterdag 23 februari in Manege de Rietvenne aan de Scheidingsweg in Boekel weer vijf geweldige tribute bands die de allerbeste rockbands van deze aardbol imiteren.

[image=230892]

Opener is het regionale Barracuda die een ode brengt aan de beste rockin ladies ever. De tweede band is RU2. Deze band is in de laatste vijf jaar uitgegroeid tot 1 van de beste U2 tribute bands van Nederland. Full Nelson stond twee jaar geleden al op Peelpop en mede dankzij hun sterke groei van de laatste jaren zijn ze nu weer uitgenodigd. Ze brengen een strakke show van Limp Bizkit. Bruce Springsteen is en blijft één van de grootste muzikanten allertijden en met the Bruceband heeft Peelpop een 8-koppige band binnengehaald die in bezit zijn van de Bruce Springsteen imitator. De afsluiter op Peelpop 2013 is the Guns ‘n Roses experience. Speciaal overgevlogen vanuit Engeland komen deze 5 rockers een onvervalste set neerzetten van één van ‘s werelds grootste rockbands allertijden Guns n Roses. De deuren gaan om 18.00 uur open en de muziek stopt om 01.00 uur.

Kaartjes aan de kassa kosten € 20,- en in de voorverkoop € 15,-. De kaartverkoop is reeds begonnen. Deze zijn te verkrijgen bij Guitar King in Boekel, Primera in Uden, de Buurman in Odiliapeel en zijn via www.peelpop.nl ook online te bestellen. Peelpop hanteert een minimumleeftijd van 16 jaar.

Het Udens Weekblad mag drie keer twee kaarten weggeven aan degene die weet hoeveel edities Peelpop met dit jaar er bij telt. Mail je antwoord naar
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant