Afbeelding

Annie wint Hullie kiendjes Idols

Carnaval 72 keer gelezen
UDEN - Wat was het spannend en wat waren ze goed: alle artiesten van de ‘grootte’ finale van Hullie kiendjes Idols 2013 mochten trots zijn. Zij waren de degenen waar maandagmiddag iedereen een stem op uit mocht brengen. Uiteindelijk ging er eentje met de mooie Hullie Idols trofee vandoor, namelijk Annie. Vanmiddag is het de beurt aan de volwassenen die op mogen treden bij Hullie volwassen Idols; kijken of zij er ook zo’n mooie show van maken.

[image=237344]

Hullie Speelboerderij was druk bezocht maandag en de stemming zat er al vroeg in. Wie zou er met de titel Hullie kiendjes Idols 2013 vandoor gaan? De vijf overgebleven artiesten waren van topniveau en Ciske de Rat voelde zich nog zo verdomd alleen, hoe kan het trouwens met zoveel mensen om je heen. Daarna kwam Annie, die zong live het nummer ‘Morgen’ zo mooi dat er kippenvel bij menigeen ontstond. En wat te denken van kabouter Plop die vertelde dat ie echt in Plopsaland woonde. Prachtig waren ook de kinderen die de Wizz met een nieuwe dag brachten. De aankleding was super net als de dansjes trouwens. En als laatste traden de Dikdakkers op met ’Cowboys en indianen’ wat een prachtig schouwspel opleverde.
De vakjury en de publieksjury kwamen met de volgende uitslag uit de bus: derde Kabouter Plop, tweede Ciske de Rat en eerste was Annie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant