Afbeelding

Rowwen Heze start clubtour in De Pul

Muziek 27 keer gelezen
UDEN - Na een periode met feesten en festivals duikt Rowwen Hèze de clubs weer in, voor de derde keer in haar bestaan. Na de eerste clubtour 2006-2007 (ook in De Pul) en de tweede in jubileumjaar 2010 heeft de Limburgse dialectband de smaak goed te pakken. Op 22 februari start de tour in De Pul in Uden.

[image=237718]

De nieuwe clubtour staat in het teken van het onlangs verschenen album Geal, de zeventiende Rowwen Hèze langspeler. De band heeft er zin in en gaat er komende maand weer een feestje van maken. Het doel is simpel: "We spelen de clubs plat. Rowwen Hèze in de club is: Kort op het publiek, meer interactie en een dampende sfeer met klassiekers en nieuw werk.”
Voorafgaand aan het optreden repeteert Rowwen Hèze een dag in Uden. Ze zijn niet de enige die kiezen voor De Pul als repetitieplek. Eerder gingen BZB, Thin Lizzy, Serena Pryne en de Memphis Maniacs hen al voor. Sinds de verbouwing van 2010 is de akoestiek van De Pul van dusdanige kwaliteit dat de ruimte zich goed leent voor try-outs en repetities.
Er zijn nog een beperkt aantal te verkrijgen voor het concert. Via www.livepul.com zijn ze te bestellen voor 22,50 (excl. Reserveringskosten)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant