Afbeelding

Verkleedwedstrijd rond Thomas de locomotief

Kunst en cultuur 8 keer gelezen
UDEN - Markant roept iedereen op om op zondag 24 februari om 14.00 uur verkleed te komen naar de vrolijke familievoorstelling ‘Thomas en de Schat’. Kom verkleed als dikke controleur of piraat uit Thomas de serie en schrijf je in bij de balie in de foyer van het theater. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een mooie Thomas prijs.

[image=237617]

Peter lusse, bekend van de comedyserie ‘Vrienden voor het leven’, speelt zondag de rol spelen van de Dikke Controleur. Het is zomervakantie op Sodor en het eiland wordt druk bezocht door toeristen. Maar Thomas en Percy hebben geen vakantie dit jaar. Zij hebben van de Dikke Controleur de taak gekregen om toeristen rond te rijden. Maar als Thomas plotseling een echte schatkaart vind, verandert een saai ritje ineens in een spannend avontuur. Zou het Thomas en zijn vrienden lukken om de schat te vinden, of veroorzaakt hij weer een hoop chaos en vertraging?

De enthousiaste cast laat alle kinderen maar zeker ook hun (groot)ouders weer volop genieten van een voorstelling boordevol vrolijke muziek en vooral veel humor. De spannende avonturen van Thomas en zijn vrienden zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud. Na de voorstelling komen alle Thomas figuren naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet met het publiek. Kaartjes kosten 24,75 euro, kinderen betalen 14 euro.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant