Afbeelding

Veghelse gasten in SkyLine Sport op zaterdag

Algemeen 2 keer gelezen
UDEN/VEGHEL – Ron van de Snepscheut en Frank van den Boogaard zijn zaterdag de prominente gasten bij SkyLine sport. Ron van de Snepscheut als zanger, maar hem kennende zeker ook wel met een mening. Frank van den Boogaard is gek van sport en weet alles van Hockey. Bovendien een heerlijke inspirator waar de redactie graag een uurtje mee in conclaaf gaat.

[image=237829]

Verder actualiteit van de dag en de rest van het amateurvoetbal trapt zondag weer af. De Achterklap met weer veel nieuwe feitjes. De gesprekken met Francois Gesthuizen en Bas Gösgens, trainers van respectievelijk Blauw Geel’38 en UDI’19. Vanzelf sprekend kunnen we niet om de reserves van UDI'19 heen. Die schakelde na SV Milsbeek, O.S.S.'20 en Gemert donderdag ook nog even HVCH uit. Hoogste tijd voor een babbel met trainer Tiny Verhoeven. Volkel speelt zondag uit bij Avesteyn en VOW ontvangt Vorstenbossche Boys. Wellicht reden om daar aandacht aan te besteden.

[image=233252]

Zondag is er de sportredactie opnieuw met alle sport van die dag. Van 14.00 tot 18.00 uur wordt u volledig op de hoogte gehouden. Henk Vissers spreekt het voor SkyLine allemaal aan elkaar. SkyLine RTV is te ontvangen op uw kabelnet, maar ook natuurlijk via het wereldwijde internet. In uw auto stemt u in de regio Uden af op 106.00 MHz en rijdt u in Veghel dan wordt de frequentie 107.100 MHz.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant