Afbeelding

Bezoeker Peelpop zwaar mishandeld

Politie 11 keer gelezen
BOEKEL - Na afloop van het zeer geslaagde evenement Peelpop is één van de bezoekers zwaar mishandeld door twee personen. De 45-jarige man uit Boekel werd bij het verlaten van het festival in elkaar geslagen.

[image=237987]

Het slachtoffer lag bewusteloos op de grond toen de politie arriveerde. EHBO'ers brachten de man weer bij zijn positieven en droegen hem over aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.
Twee verdachten namen, bij het zien van de politie, de benen. Na een korte achtervolging kon een 28-jarige Udenaar aangehouden worden. Hij verzette zich bij zijn aanhouding en sloeg een agent in zijn gezicht. Meerdere agenten moesten er aan te pas komen om de verdachte onder controle te krijgen. Van de mishandeling van de agent wordt aangifte gedaan.
De Udenaar is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor. De politie hield in de loop van de zondagmiddag een tweede verdachte aan, een 31-jarige Udenaar. Ook wordt het slachtoffer nog gehoord.

Update:
Maandag rond 10.50 uur is ook nog een 30-jarige man uit Volkel aangehouden op het politiebureau in Veghel. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant