Afbeelding

Uitblinkers gezocht voor Ondernemerspluimen

Zakelijk 11 keer gelezen
UDEN - Cirque des Affaires, hét businessevent voor ondernemend Uden en omgeving, komt steeds dichterbij. Op zaterdagavond 6 april is het zover. Een van de hoogtepunten is de uitreiking van de Ondernemerspluimen. Wie zijn de opvolgers van Dick en Brigit van Zutven? Welke ondernemer laat een buitengewone prestatie zien en verdient daarvoor een pluim? Iedereen kan zijn favoriet voordragen via www.businesseventsuden.nl. Dit kan nog tot en met 1 maart.

[youtube=nYrGJdXq2Gc]


In plaats van één Ondernemerspluim worden er dit jaar drie uitgereikt: een voor een succesvolle ondernemer uit Uden, Volkel én Odiliapeel. De winnaars worden tijdens Cirque des Affaires bekendgemaakt. De uitreiking is al even spectaculair als het feest zelf. De winnaars worden op verrassende wijze in de spotlights gezet en gaan met een prachtige trofee naar huis.

[image=172409]

Nomineren
De ondernemers in de gemeente kiezen zelf de winnaars van de Ondernemerspluimen. Iedereen kan namelijk kandidaten voordragen. De criteria sluiten aan bij het ‘circusachtige’ karakter van het feest. De organisatie is namelijk op zoek naar ondernemers die geen standaard kunstje vertonen, maar een haast onmogelijke act laten zien. Gecontroleerd risico, daar draait het om. Welke ondernemer in de profit- of non-profitsector denkt buiten de kaders en onderscheidt zich? Wie presteert buitengewoon of is van meerwaarde voor het ondernemersklimaat in onze gemeente? Nomineer deze persoon dan voor een van de Ondernemerspluimen! Dit kan tot 1 maart via het formulier op www.businesseventsuden.nl/pluimen. Geef daarbij duidelijk aan waarom juist deze ondernemer een pluim verdient. Alle voordrachten blijven geheim; de organisatie maakt op geen enkele wijze bekend wie een bepaalde persoon heeft voorgedragen.

Stijl en allure
Cirque des Affaires is het circus van het zakendoen. Een circus met stijl en allure, waarin alles draait om spanning en sensatie. De klasse weerspiegelt zich niet alleen in de chique aankleding van de circustent aan het Bevrijdingspark, maar ook in de verrassende acts die op het programma staan. Hét ondernemersfeest voor Uden en omgeving biedt de ideale setting om ongedwongen te netwerken, samen te borrelen of om gezellig bij te praten.

Cirque des Affaires vindt plaats op zaterdagavond 6 april in het Bevrijdingspark in Uden. Nog geen toegangskaarten gekocht? Doe dit dan vandaag nog via www.businesseventsuden.nl of bel Markant Uden op 0413-256110.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant