Afbeelding

Open dag school de Zevenster druk bezocht

Onderwijs 18 keer gelezen
UDEN - Ondanks de sneeuw is gisteren de open dag van de Zevenster druk bezocht. Het aantal bezoekers overtrof de verwachtingen van de school waardoor de rondleiding twee keer gegeven werd in wisselende volgorde. Alle bezoekers kregen uitleg in vijf verschillende klaslokalen en in de aula. De leerkrachten gaven uitleg over de bijzondere manier van onderwijs op deze vrije school. Na de middag waren er diverse presentaties van de kinderen die hiervoor speciaal naar school waren gekomen op hun vrije zondag.

[image=238011]

In de klaslokalen en op de gang waren diverse tafels ingericht met werkjes uit de klas. Ook draaiden er op een aantal plaatsen digitale fotopresentaties. De bezoekers konden op deze manier zelfstandig rondkijken om een indruk te krijgen van de manier waarop de verschillende lesstof aangeboden wordt. In de middagpauze waren er vers gebakken broodjes die door de kinderen van de school rondgedeeld werden. Dit gebeurde in BSO Aurelia die in hetzelfde gebouw gevestigd is. Ook peuterspeelzaal 'het Kabouterhofje' en kinderopvang 'de Vlindertuin' hadden hun deuren geopend en werden door diverse ouders bezocht. Zo kregen de ouders een compleet beeld van deze brede school.
Dinsdag 5 maart en donderdag 21 maart zijn er nog rondleidingen door de school. Geïnteresseerden kunnen die ochtend een kijkje komen nemen op de school 'in bedrijf'. Zij krijgen dan kort uitleg over de visie van de school en nemen een kijkje in elke klas terwijl daar les gegeven wordt. De rondleidingen beginnen om 9.00 uur en duren tot 10.30 uur.

[image=238008][image=238009][image=238010][image=238017][image=238019]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant