Afbeelding

Verbossen gediplomeerd pensioenadviseur

Zakelijk 34 keer gelezen
UDEN – Iedere tussenpersoon van een verzekeringsmaatschappij die op pensioengebied wil blijven adviseren, moet vanaf 1 januari 2014 gediplomeerd zijn. Nu nog beschikt iedere pensioenadviseur over een voorlopige vergunning. Die wordt omgezet naar een definitieve zodra het vereiste diploma behaald is. Verbossen Assurantiën en Risicobeheer is een van de eerste kantoren in de regio die over een definitieve vergunning beschikt.

[image=238041]

De opleiding is bij Verbossen door twee personen afgerond, Gerard Verbossen en Geert-Jan van Ewijk. "Wij hebben altijd in het opleiden van directie en medewerkers geïnvesteerd. Daar plukken we nu, in deze tijden waarin door de wet steeds meer eisen worden gesteld aan onze kennis, de vruchten van" , geeft Gerard Verbossen aan. “Juist in een markt waar veel tussenpersonen zich gaan beperken tot bepaalde vakgebieden, willen wij onze relaties volledig blijven bedienen. Dit betekent dat we ons willen onderscheiden door alle specialismen in huis te hebben voor zowel de zakelijke als particuliere markt”.
Verbossen is specialist in schadeverzekeringen, hypotheken, inkomensverzekeringen, pensioenen en levensverzekeringen en beschikt hiervoor over alle benodigde diploma’s en vergunningen. Daarnaast verzorgen zij quickscans van verzekeringsportefeuilles, second opinions bij schade en financial planning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant