Afbeelding

Komst Bart van Schijndel naar UDI'19 rond

Voetbal 183 keer gelezen
UDEN - Bart van Schijndel verruilt het shirt van Gemert voor dat van UDI'19. De aanvallende middenvelder van de Molenbroekers maakt aan het einde van dit jaar de overstap naar Sportpark Parkzicht. UDI'19 bereikte zaterdag een definitief akkoord met de 26-jarige speler uit Deurne.

[image=238245]

Achter de schermen werd de laatste tijd duidelijk dat de technische mensen van UDI'19 het vizier hadden gericht op de technisch sterke voetballer van Gemert. Van Schijndel heeft een verleden met UDI'19-trainer Bas Gösgens waarmee hij in Deurne samenwerkte. Bas Gösgens, vorige week: "Bart is een uitstekende voetballer die bij Deurne echt constant top was. Daarnaast is Bart een loyale jongen, niet iemand die elk jaar verkast. Ik denk dat we met Bart erbij een uitstekend middenveld gaan krijgen, hij behoort tot de top in het amateurvoetbal." In het jaar dat SV Deurne kampioen werd sleepte Bart van Schijndel niet voor niets de titel van Kliksport 'voetballer van het jaar' binnen.

Gemert
Bart van Schijndel speelde zeven jaar in de jeugd van FC Eindhoven voordat hij terug naar SV Deurne ging. Later verkaste de stilist naar Gemert waar hij vorig het kampioenschap in de Hoofdklasse B mee mocht vieren. Gemert probeerde de speler te behouden maar Van Schijndel koos nu voor UDI'19 waardoor de Parkzichters zo goed als rond zijn richting volgend seizoen. Bart van Schijndel is tot nu toe de eerste speler van extern die al vast ligt voor de selectie van 2013/2014, wellicht dat er nog één bijkomt die in de achterhoede kan spelen. Gemert zit momenteel wel heel erg in de verdrukking als het gaat over transferontwikkelingen. Er lijkt een ware exodus aan de gang maar ook daar wordt achter de schermen hard gewerkt aan de komst van nieuwelingen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant