Afbeelding

5H: Keldonk haalt verschrikkelijk hard uit

Voetbal 23 keer gelezen
UDEN / VEGHEL - In de vijfde klasse H liet RKVV Keldonk geen spaan heel van het weinig fit ogende OVC'63. Toen de kruitdampen waren opgetrokken gaf het scorebord op Sportpark De Koulberg de cijfers 9-0 aan. NLC'03 won de belangrijke wedstrijd tegen Ravenstein met 3-2.

Keldonk-trainer Raymond Danse wond zich voor het duel met OVC'63 nog op over een paar erg makkelijke afmeldingen maar na afloop was hij content betreffende de gesteldheid van zijn team dat werkelijk als een stoomwals over de steunende en puffende gasten heenwalste: 9-0. Koen van Deurzen scoorde weer drie keer, terwijl Jan van de Acker en Mark van Haandel tweemaal het net vonden. Mike Bouwe en Dusty van Wanrooy maakten de negen vol. RKVV Keldonk lijkt klaar voor een mooie tweede seizoenshelft.

NLC'03 - Ravenstein 3-2
Een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was duidelijk voor NLC'03 dat zich veel feller toonde dan het apatische Ravenstein. De gastheren profiteerden optimaal en liepen via Niek van Sonsbeek, Erwin Arends en Mark Koopmans naar 3-0. Vlak voor de pauze zorgde Max van Hout echter voor 3-1, waarna het spelbeeld volslagen omsloeg. Na de rust voetbalde alleen nog Ravenstein dat echter niet verder kwam dan 3-2 door een goal van Chiel van Uden. NLC'03 had een uitblinker in centrale verdediger Remco Bijl die ouderwets heerste maar toch waren de gasten diverse keren dicht bij de niet onverdiende gelijkmaker.

Ulysses - Ollandia 2-4
Koploper Ollandia heerste in Megen en had eigenlijk weinig te duchten van gastheer Ulysses. Binnen een half uur stonden de bezoekers op 0-3 waardoor het duel feitelijk was gelopen. Halverwege gaf het scorebord 1-3 maar de snelle 1-4 zorgde wederom voor een groter verschil voordat de eindstand 2-4 werd bereikt. Namens de gasten scoorde de weer fitte Robert Erven twee keer terwijl broer Stefan eenmaal het net vond. Rob van de Heijden maakte het Ollandse kwartet vol.

SCMH - WEC 1-0
Carli van Asseldonk is weer terug uit Australië en dat kwam SCMH in het duel met WEC meteen goed van pas. Nadat de gastheren al de hele wedstrijd wat beter waren geweest was het Van Asseldonk die een kwartier na de pauze de enige en dus beslissende treffer van de middag aantekende voor het team van trainer Maikel van Driel: 1-0. Een goede voorzet vanaf de zijkant ging aan de goal vooraf.

[image=238253]

FC De Rakt - WHV 0-1
FC De Rakt kende veel tegenslag in de aanloop naar het duel met WHV. De Udenaren zagen topscorer Guus van Kessel op de training tegen een enkelblessure aanlopen waarna vlak voor de wedstrijd nog eens twee aanvallers door de enkel gingen. Erik Sanders overkwam dit noodlot zelfs in de warming-up. FC De Rakt had het lastig met WHV dat met de winst ging strijken toen een voorzet vanaf links van Harold Lunenburg curieus in het doel verdween: 0-1.

Irene - Nijnsel 0-6
Na de trieste gebeurtenissen van vorige week moest Irene nu wel het veld in. De ploeg uit Gemonde ging vervolgens kansloos onderuit tegen een veel sterker Nijnsel dat lijkt op jacht te willen naar koploper Ollandia. Doelpuntenmakers van Nijnsel waren Harold van de Laar, John Kusters, Toby Verhoeven, Nick Dortmans en Paul van der Rijt (twee).

Stand vijfde klasse H
Ollandia 13 -32
Nijnsel 13 -25
Ravenstein 13 - 25
NLC'03 12 -24
RKVV Keldonk 13 -24
SCMH 13 -19
FC de Rakt 12 -16
WHV 13 -16
Ulysses 12 -15
WEC 12 -10
Irene 13 -9
OVC'63 13 -8
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant