4G: Boekel Sport winnaar van het weekend

Voetbal 12 keer gelezen
LIESHOUT – Boekel Sport kan terugzien op een heerlijk weekend. Zelf wonnen de Boekelnaren met 0-1 van ELI en zagen de concurrentie punten verspelen. Een gehavend VOW verloor nipt bij Stiphout Vooruit. Volkel staat na al die successen weer met twee benen op de grond na het verlies thuis van DVG en Rik Verwijst(rood 90e minuut).

[image=238261]

Volkel verkeek zich lelijk op DVG uit Liempde. De ploeg van trainer Rob van Griensven bleek een meester in de counter. Binnen een klein kwartier stonden de Liempdenaren met 0-2 voor op de Eeuwsels. Rik Verwijst verzachtte nog voor rust. Het lot leek Volkel voorbestemd bij de 1-3 van invaller Bart de Windt. Ruud Verstegen verkleinde nog met een fraaie kopbal uit een corner van Stijn van Cuijk naar 2-3. Het laatste woord was voor de bezoekers uit Liempde. Opnieuw was het De Windt die zijn invalbeurt wel heel veel gestalte gaf met zijn doelpunt naar 2-4. Verwijst kreeg in de slotfase nog direct rood om onduidelijke redenen. Voor scheidsrechter Theo Slaats uit Venray niet, die stuurde de speler van Volkel resoluut naar de kleedkamer.

[image=238260]

Boekel Sport en Handel winnen
Handel won met 1-0 van Boskant dat hiermee op zes punten van koploper Boekel Sport komt. Een mooie prestatie van het team van trainer Mari van de Haterd. In de zestigste minuut werd het 1-0 voor de thuisclub door een doelpunt van Zemir Hadzevic. Boskant bleef drukken en kreeg kansen maar die bleven onbenut. Maar ook Handel liet een reuze kans op 2-0 liggen. De ploeg van Theo van Lieshout speelt volgende week thuis tegen Volkel, dat ook wat goed te maken heeft.

[image=226592]

Boekel Sport steviger op kop
Boekel Sport deed zoals dat heet 'goede zaken'. Zelf wonnen de mannen van trainer John Slabbers met 0-1 bij ELI waar Boskant verloor en Avesteijn gelijkspeelde. De Boekelnaren hadden het niet makkelijk in Lieshout. ELI was met countervoetbal vaak levensgevaarlijk. Vooral Bas en Roel Donkers van de thuisclub kregen aardig wat mogelijkheden. De winnende treffer viel pas in de 84e minuut. Noud van Stiphout ging na een solo onderuit waarna de bal op witte kalkstip verdween. Jelle Bouwmans klaarde de klus in tweede instantie, daardoor won Boekel Sport met het kleinst mogelijke verschil van 0-1.

[image=238282]

VOW verliest met klein verschil
VOW vertrok gehavend naar Stiphout. De Zijtaarders deden het nog niet eens zo slecht, maar om te winnen moet je scoren. Stiphout Vooruit deed dat wel in de 62e minuut door een doelpunt van Alex Roth. Trainer Han van Rosmalen moet met zijn team behoorlijk aan de bak. De Zijtaarders zijn afgezakt naar een negende plek met een paar punten voorsprong op Mariahout (dat met 2-0 won van ASV) en ELI.

[image=224226]

Vorstenbossche Boys pakt punt van Avesteyn
Vorstenbossche boys hield met 2-2 Avesteyn in bedwang en kon een mager puntje toevoegen aan het nog schamele puntenaantal. Pieter Kuijpers opende voor Avesteyn de score, waarna Luuk van Kessel voor de thuisclub gelijk maakte. De 1-2 kwam van Rens van Vugt. In de 72e minuut was het Ronald Bijl die voor de verdiende gelijkmaker zorg droeg.