Afbeelding

Saturnus blijft op kampioenskoers

Sport 25 keer gelezen
UDENHOUT – De Vrouwen van het Udense Saturnus haalden afgelopen zaterdag in bij VC Udenhout. Dit alles met het oog op komende zaterdag als er in Den Dungen afgerekend moet worden met directe concurrent Particolare. Saturnus maakte de vooraf opgespelde favorietenrol volledig waar en won met de set standen: 21-25, 12-25, 21-25 en 22-25.

Proberen
Wederom een vol wedstrijdformulier aan Udense zijde en dus verschillende keuzemogelijkheden voor coach Peter Barenbrug. Zodoende waren er voor hem ook wat mogelijkheden om mensen wat rust te gunnen en wat dingen uit te proberen, zodat de keuzemogelijkheden voor de wedstrijd tegen Particolare/DS maximaal zijn. Hierdoor stond Janneke Morsink als passer/loper in de basis en speelde Kelly Kunz weer eens op de diagonaal.

Harde knal
De wedstrijd op zich gaf weinig problemen voor de Udense . Alleen in de vierde set, bij de stand 20-22 werd het nog even spannend, maar Kelly Kunz kon met een harde knal de set alsnog winnend uitslaan. Komende zaterdag gaat dan de beslissing vallen over het kampioenschap, als de Udensen om 18.00 uur in Den Dungen aantreden tegen Particolare/DS. Met acht punten voorsprong reist Saturnus in ieder geval ontspannen naar Den Dungen, samen met ongetwijfeld heel veel Udens publiek.

[image=239233]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant