Afbeelding

Wedstrijd majorettes De Wiebert

Sport 139 keer gelezen
UDEN - De Onderlinge Wedstrijd voor alle leden van majorettenvereniging De Wiebert was afgelopen zondag. De meisjes kwamen uit in de categorieën leerlingengroep en het D-team Jeugd. Zij werden gejureerd door Marjan van Asseldonk, trainster van de majorettes van St.Cecilia Zijtaart. Soliste Lieke kremers behaalde met 8,06 punten een mooie derde plaats. Amber van de Wijngaard behaalde de tweede plek met 8,1 punten. De eerste plaats ging naar het een trio Vivienne van Dijk, Britt van Lanen en Lani Tinus.

[image=239348]

Zij hadden een mooie show neergezet en behaalde 8,15 punten. De meiden van de C-groep en het B-team kwamen uit in de categorie Junior. Zij werden gejureerd door Anja Nieuwenhoven, officieel jurylid bij de VNM. Een aantal van deze solistes en duo’s gaan ook officieel op wedstrijd. Voor hen was deze dag een mooie generale voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Soliste Christianne de Wit draaide een goede routine en haalde hiermee de derde plaats met 7,7 punten. Ook de tweede plaats was er voor Christianne, alleen nu met haar nieuwe duopartner Romy Beirneart. Samen behaalde ze 8 punten. En ook Romy mocht bij het podium blijven staan. Zij behaalde met 8,3 punten voor haar solistenshow een mooie eerstee plaats.
Ook het publiek mocht een stem uitbrengen. Degene met de meeste stemmen ging naar huis met de publieksprijs. Deze beker ging naar het duo uit de categorie Jeugd: Lise van de Boogaard en Femke Vertogen. Iedereen was erg enthousiast, en met een groot publiek, was het een zeer geslaagde dag.

[image=239349][image=239350]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant