Afbeelding

Sascha Visser in Ons Caffeej

Muziek 33 keer gelezen
UDEN - Ons Caffeej aan de Markt in Uden staat komend weekend in het teken van de afsluiting van het jubileumjaar en het begin van de lente. Onder meer TMF-dj Sascha Visser kruipt achter de draaitafel.

[image=239581]

Onder de titel Happy Spring zijn er volop Promotieacties met Ons Trendy Cocktailbar en Top dj’s. Op vrijdag staat dj Joey achter de draaitafels en zaterdag maakt Sascha Visser zijn opwachting. Sascha is bekend van TMF en was onder meer te zien in de soap ONM en So You Wannabe A Popstar?
Morgen (donderdag) begint Happy Spring met de eerste editie van O.C. Kwis, een Kwis voor jong en oud waarbij kennis op allerlei gebieden wordt getest. Tevens zijn er leuke prijzen te winnen en gaat het vooral ook om de gezelligheid en het plezier. Aanvang is om 20.30 uur en inschrijven kan aan de bar in Ons Caffeej, waarbij teams uit maximaal vijf personen bestaan.
Aanstaande zondag sluit Ons Caffeej Happy Spring af met de koopzondag, waarbij diverse leuke acties gelden en drankjes en smaakvolle hapjes worden geserveerd.
Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/OnsCaffeej.nl. Wie Ons Caffeej liked maakt ook nog eens kans op een stapbon ter waarde van twintig euro.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant