5H: Ook Keldonk kan Ollandia niet stoppen

Voetbal 31 keer gelezen
UDEN / OSS - Koploper Ollandia had het in een rommelig duel niet makkelijk met RKVV Keldonk dat de wedstrijd eigenlijk licht domineerde. De gasten toonden echter weinig offensieve slagkracht terwijl Ollandia achterin goed stond.

Nog in de eerste helft was het Stefan Erven die Ollandia op een 1-0 voorsprong. Dit kwam Keldonk eigenlijk niet meer te boven hoewel het voetballend zeker niet de mindere was. Ollandia hierdoor soeverein koploper van de vijfde klasse H.

NLC'03 wint simpel in Wijbosch
Het NLC'03 van trainer Gerrit Smits had graag gezien dat het duel in Olland in een gelijkspel was besloten. Smits: "Ja, dat was beter geweest, maar we houden er wel vol de druk op. Over twee weken ontvangen we Ollandia in Lith met open armen." Zelf won NLC'03 simpel met 0-4 van WEC. Vooral in de eerste helft, met de wind in de rug, waren de gasten superieur in het duel wat afgewerkt werd op kunstgras. Het hoofdveld was namelijk niet bespeelbaar. Erwin Arends scoorde twee keer terwijl Dave Vendelmans (assist Niek van Sonsbeek) en de jarige Wouter Bijl ook het net vonden.

[image=239785]

Ravenstein beter dan Ulysses
Ook in Ravenstein waaide het hard. Voor de pauze hadden de gasten de wind in de rug en kwam het zelfs diverse keren voor dat Ulysses niet van de eigen helft kon afkomen. Luuk Rosmalen maakte na tien minuten waarna Chiel van Uden voor 2-0 zorgde. Na de pauze scoorde Van Uden nog een keer. Nu op aangeven van Max van Hout die een aardige steekbal in huis bleek te hebben: 3-0.

Half dozijn goals voor SCMH
Irene had weinig in te brengen op Sportpark Spoorzicht in Mariaheide. Nadat Bob van de Berg thuisploeg SCMH al snel aan de leiding had gebracht bouwden de gasten aan een regelmatige zege. Ondermeer door goals van Van Asseldonk, Langenhuizen en eigen doelpunt van de bezoekers werd het uiteindelijk 6-1. FC De Rakt voetbalde niet want de uitwedstrijd bij Nijnsel werd afgelast.

OVC'63 ook kansloos tegen WHV
Het onderaan staande OVC'63 grossiert na de winterstop in het oplopen van grote nederlagen. Ook tegen middenmoter WHV kwamen de gastheren er eigenlijk niet aan te pas. Door treffers van Yorick van de Rakt, Roel Lunenburg, Cor Lunenburg en Tim Buunen wonnen de bezoekers uit Loosbroek ruim met 0-4. De zege had nog hoger kunnen uitvallen als de gasten voor de pauze niet twee keer de paal hadden geraakt en in de tweede helft nog een hoop kansen niet hadden laten liggen.