Afbeelding

Uitverkochte negende Stonesavond

Muziek 19 keer gelezen
VOLKEL - Soos Plock in Volkel was zaterdag afgeladen vol tijdens de negende Stonesavond. Een zeer gemêleerd publiek van jong en oud zag drie bands optreden. Lazy Blood mocht de spits afbijten.

[image=239811]

Deze band met leden uit Volkel, Uden en Veghel had op deze avond hun debuut optreden. De voorbereidingstijd van 2 jaar wierp zijn vruchten af. Ze speelde lekker in het gehoor liggende, niet alledaagse rockcovers. Daarna was het de beurt aan Beat the Stones, een gelegenheidsband met bijna allemaal jonge Volkelse muzikanten. Deels als Beatle’s en Stones verkleed brachten zij afwisselend Stones en Beatle nummers. Het optreden viel goed in de smaak bij het publiek.

[image=239812]

Rond half 11 was het tijd voor de hoofdact Undercover. Ook zij speelde de zaal plat. Undercover weet met hun open en toegankelijk optreden hun eigen enthousiasme aan het publiek over te brengen. Bijna alle bekende hits passeerde de revue. Bij het nummer Honky Tonk Women werden alle dames uitgenodigd op het podium. Hier werd massaal gehoord aan gegeven. De band was nog maar nauwelijks zichtbaar op het podium door de vele meezingende en dansende dames. Kijk voor de beelden hiervan op www.stonesavond.nl. Het nummer “It’s Only Rock and Roll” werd door zanger Jan omgedoopt tot “It’s Only Plock and Roll”. En dat was het zeker, in Plock voerde deze avond Rock and Roll de boventoon. Op 29 maart 2014 wordt de tiende Stonesavond gehouden.

[image=239813][image=239814]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant