Afbeelding

4G: Klein programma op paaszaterdag

Voetbal 21 keer gelezen
UDEN / OSS / VEGHEL – Het programma voor het Paasweekend is redelijk beperkt in 4G. Zaterdag slechts twee wedstrijden en twee dagen later op Tweede Paasdag een volledig programma. Onder anderen Vorstenbossche Boys, DVG, ASV’33 en Handel mogen twee maal opdraven in het Paasweekeinde.

[image=231692]

Bovenin blijft het spannend ondanks de zes punten voorsprong van Boekel Sport op Boskant. Maar Boskant ontvangt de Boekelnaren nog binnen afzienbare tijd. Het programma is om die reden nog onvoorspelbaar hoe sterk het optreden van de Boekelnaren ook is. maandag ontvangt trainer John Slabbers Stiphout Vooruit dat afgelopen week onderuit ging in Boskant.

Gedegen team
]Avesteyn heeft natuurlijk ook nog alle kans. Zeven punten is het verschil met Boekel Sport. Mentaal kreeg het team van Avesteyn-trainer Antwan van Rijn wel een tikje op 28 oktober afgelopen jaar nadat het met 5-1 bij Boekel Sport de oren werd gewassen. Maar Boekel Sport moet nog naar Avesteyn, dus hebben het de Dinthernaren het zelf nog een beetje in de hand. Paasmaandag is de tegenstander Volkel. Een gedegen team dat soms tot grootse daden in staat is. Trainer Antwan van Rijn hoopt natuurlijk van harte dat zijn team het niet zo ver laat komen als afgelopen zondag. Thuis tegen Mariahout moest er een 0-2 achterstand worden weggepoetst. Gelukkig waren er de youngsters Lars van der Lee (A-junior) Dries Heerkens en Rens van Vugt die de ploeg op sleeptouw namen.

[image=229996]

Derby in Zijtaart
Als Handel wat verlost is van al die pijntjes en schorsingen kan het team elke wedstrijd weer verbazen. Mariahout, waar de nood hoog is, leek afgelopen weekend in Dinther te gaan stunten. Maar die illusie viel alsnog in het water. DVG ontvang Boskant. Twee voetballende teams waar de uitslag moeilijk voorspelbaar is. Op de Roode Bleek in Liempde kan het behoorlijk spoken en ook daar duren wedstrijd tot de 90e minuut of soms nog langer. Boskant is gewaarschuwd. Twee trainers die aan het einde van dit seizoen van club verkassen zullen hun team goed achter willen laten.

[image=223693]

Zware missie
VOW is Paasmaandag in de derby tegen Vorstenbossche Boys torenhoog favoriet. Trainer Han van Rosmalen kwam met VOW niet in actie omdat De Vonders te slecht was om te spelen. Om die reden werd het duel met ASV’33 afgelast. De Zijtaarders hebben nog een paar puntjes nodig om zich veilig te spelen. Ook hier twee trainers, Han van Rosmalen en Willem van den Burgt, die we in het nieuwe seizoen niet meer bij hun huidige club terugzien. Ook deze heren willen hun team zo goed mogelijk overleveren aan hun opvolgers. Al wordt het verhaal van Vorstenbossche Boys in alle realiteit wel een zware missie.

Programma donderdag 28 maart:
-DVG – Vorstenbossche Boys 20.00 uur

Programma Paaszaterdag 4G:
-ASV – Handel 17.00 uur

Programma Tweede Paasdag 4G:
-ASV’33 – ELI
-Boekel Sport – Stiphout Vooruit
-Mariahout – Handel
-DVG – Boskant
-Avesteyn – Volkel
-VOW – Vorstenbossche Boys
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant