Afbeelding

Derks Tuinmachines een begrip in de regio

Algemeen 229 keer gelezen
Derks Tuinmachines Uden bestaat twintig jaar en is inmiddels een begrip in Uden en omgeving. De kracht van het bedrijf is dat men niet alleen maar verkoopt, maar dat de klant een goed advies krijgt welke machine het beste bij hem past. Daarnaast beschikt Derks Tuinmachines ook over een eigen werkplaats met drie monteurs.

[image=240000]

Hans Derks startte op 1 april 1993 op de Volkelseweg met het repareren en verkopen van tuinmachines. In 1998 verhuisde het bedrijf naar de Oude Udenseweg 21B waar een grotere showroom, werkplaats en magazijn werd betrokken. Ook het assortiment werd uitgebreid.
Derks is officieel dealer van de merken Honda, Husqvarna, Wolf Garten en Karcher en de klant kan er terecht voor een hand- en zitmaaier tot robotmaaier. Ook handtuingereedschap en snoeizagen van Wolf Garten en het proffesionele merk Silky is volop aanwezig. Vergeet daarnaast de hogedrukreinigers, veegmachines, tuinfrezen, verticuteermachines, doorslijpers, trilplaten, bladblazers en grondboren niet.
Derks tuinmachines levert zowel aan particulieren als aan proffesionele bedrijven.

Automower
Naast een werkplaats beschikt Derks Tuinmachines over een eigen bezorg- en ophaaldienst. Machines hoeven niet opgestuurd te worden, waardoor de klant binnen korte tijd weer aan de slag kan met de machine. Derks tuinmachines repareert bijna alle merken grasmaaiers en tuinmachines/reinigingsmachines. De meest gangbare onderdelen heeft Derks op voorraad.
Enorm in opkomst is de automower van Husqvarna en de Robotmaaier van Honda. Deze machine maait het gras terwijl u op het terras van een drankje geniet.De medewerkers van Derks komen het apparaat graag aan huis demonstreren.
Wie meer informatie wil over de mogelijkheden en machines van Derks Tuimachines is van harte welkom aan de Oude Udenseweg 21 B. De winkels is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 14.30 uur.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.derkstuinmachines.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant