Afbeelding

Knipoog pure rock naar de zaterdag

Muziek 55 keer gelezen
BOEKEL - Traditie getrouw was elk jaar het Knipoog pure rock festival op eerste pinksterdag, de organisatie heeft besloten te verhuizen naar de zaterdag van het pinkster weekend wat dit jaar op 18 mei valt.

[image=180064]

Alle ingrediënten blijven hetzelfde al schuift de gehele programmering een uur naar voren wat inhoud dat de afsluiter buiten om middernacht 12 uur zal stoppen. Het programma begint ook al vorm te krijgen, zo zal op het buitenpodium Rattlesnake Shake de afsluiter zijn nadat het publiek opgewarmd is door de Metallica tribute Imitallica.
In 2013 bestaat het dorp Boekel 700 jaar en de organisatie speelt daar een gedeelte op in. Op het buitenpodium is een reünie optreden van VanDer een legendarische hardrock band uit de jaren tachtig met de Boekelnaren Toon van den Heuvel en Frans van Dommelen in de gelederen. Ook Clemens van de Ven heeft Boekels bloed en schotelt binnen een swingende show voor. Meer Boekel 700 inbreng van onder meer American Idiots, Argus en On Fire die op Knipoog hun nieuwe cd presenteren aan het publiek.

[image=138092]

De voorverkoop start vrijdag 5 april. Kaarten kosten 15 en zijn te koop bij Guitarking en cafe Salut in Boekel en online via www.tubproductions.nl. Aan de dagkassa kosten kaarten 20 euro. Check dit alles en meer op www.knipoogpurerock.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant