Afbeelding

‘Prestigieus bouwproject bij Groenhoeve’

Algemeen 34 keer gelezen
UDEN - Door de aanhoudende recessie heeft nu ook de Stichting de Groenhoeve een groot financieel probleem. In overleg met het bestuur is besloten om op korte termijn op het terrein van de Groenhoeve een luxueus appartementencomplex te realiseren waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting.

[image=240138]

Het gaat hierbij om een bouwproject van maar liefst 88 appartementen, variërend in grootte. Volgens een woordvoerder van Vogelwacht Uden heeft men zich laten inspireren door architect Piet Blom, bekend van de paalwoningen in Helmond en Rotterdam. Ook herkent men de stijl van Dries Kreijkamp die voor het ontwerp tekende van de bijzondere bolwoningen in ’s-Hertogenbosch. Om het complex aan te laten sluiten bij de mooie groene omgeving van de Groenhoeve zal de buitenzijde geheel voorzien worden van een loofgroene kleur -RAL 6002- die als natuurlijke kleur in de omgeving voorkomt in bijvoorbeeld de bladeren van braamstruiken en zomereiken. Daarnaast zullen er in het complex een aantal duurzame oplossingen toegepast worden met betrekking tot de afvoer van regenwater en de mogelijkheid de appartementen te verwarmen met zonne-energie.

Bezichtiging modelwoning
Op tweede paasdag kunnen de bouwplannen vanaf 10.00 uur ’s morgens bij de Groenhoeve bekeken worden en zal er een modelwoning te bezichtigen zijn. Serieuze gegadigden kunnen daar een inschrijfformulier verkrijgen en een voorkeur aangeven voor één van de appartementen. Een aantal appartementen zal dusdanig geprijsd zijn dat het mogelijk is ze met een starterslening te financieren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant