Afbeelding

Markant is klaar voor Buddy Holly

Muziek 32 keer gelezen
UDEN - Markant gaat donderdag 4 en vrijdag 5 april om 20.15 uur terug naar de jaren '50 met het legendarische verhaal over het korte maar bewogen leven van Buddy Holly. Om die reden heeft Markant Uden in samenwerking met Joey's Fifties Rent uit Uden een echte 'Buddy Holly hoek' ingericht bij de entree van Markant Uden. Wanneer u binnentreedt waant u zich helemaal in de jaren '50.

[image=240145]

Muzikant Buddy Holly was een groot idool in de prille beginjaren van de Rock & Roll. In de nacht van twee op drie februari 1959 kwam een vliegtuigje - met naast Holly onder andere muzikanten Ritchie Valens en The Big Bopper aan boord - (waarschijnlijk) door falen van de eenentwintigjarige piloot in de problemen en stortte neer. Niemand overleefde de crash
Tim Akkerman, voormalig leadzanger van Di-rect, kruipt in de huid van Buddy Holly. Naast Tim en een complete liveband zijn ook Alexandra Alphenaar en Frans van Deursen te zien in deze nieuwe productie. ‘Eigenlijk kom je naar een voorstelling én een concert tegelijkertijd kijken,’ aldus van Deursen. Ondanks Holly’s tragische einde, is de musical over zijn roerige leven een ultieme feel good show. De entree is 40,50 euro.

[image=240146]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant