Afbeelding

Burgemeester bezoekt ‘nieuw leven’ Bernhoven

Opmerkelijk 102 keer gelezen
UDEN - “Het is nu een écht ziekenhuis”, vertelt burgemeester Hellegers als hij zijn eerst bezoek aan Bernhoven brengt mét zijn vrouw Lilian en mét zijn ambtsketen. Tijdens de bouw en verhuizing was de burgemeester natuurlijk ook al wezen kijken, maar nu leeft het ziekenhuis als een echt ziekenhuis.

[image=240250]

Bijzonder doel van de burgemeester is tijdens zijn bezoek het ‘nieuwe’ leven. De eerstgeborene van Bernhoven Merijn is inmiddels al naar huis, maar er zijn nog wel twee baby’s die geboren zijn in Veghel, maar mee zijn verhuisd naar Uden.

[image=240251]

Lilly, de dochter van Bojnicky en Bojnicka, ligt in de couveuse, maar Roos van Ditmars ligt wel in de armen van haar moeder. De burgemeester en zijn vrouw Lilian zijn vertederd. Dat ze zelf ouders werden is al 25 jaar geleden, maar opa en oma zijn ze bijna tien maanden .
Een trotse opa, maar ook een trotse burgemeester met zo’n ziekenhuis in zijn gemeente. “Maar het ziekenhuis is er niet alleen voor Uden, het is er voor de regio. Hier zijn veel mogelijkheden voor de verder uitbouw van het ziekenhuis en dat is goed voor de regio.”

[image=240252]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant