Afbeelding

Eieren zoeken op tweede paasdag

Algemeen 43 keer gelezen
UDEN - Op Tweede Paasdag houdt de Udense Kinderboerderij weer haar jaarlijks lentefeest. Van 11.00 tot 17.00 uur is de poort geopend voor ouders, kinderen en andere belangstellenden. Tegen een geringe vergoeding kunnen kinderen die dag deelnemen aan een speciaal ‘Paas-spelletjescircuit’. Het zoeken naar paaseieren vormt ieder jaar weer een van de hoogtepunten. In voorgaande jaren trok dit evenement honderden belangstellenden. De entree van de Kinderboerderij is gratis.

[image=173764]

“De afgelopen weken zijn er weer veel jonge dieren geboren”, vertelt Caro de Visscher, medewerkster Educatie van de Kinderboerderij.“ Geitjes en lammetjes dartelen door de weides en ook de jonge kuikentjes hebben een grote aantrekkingskracht op de kinderen. “Speciaal voor deze laatste groep hebben we weer een aantal leuke activiteiten bedacht, waaronder paaseieren zoeken, kuikentjes knuffelen, touwtrekken met de paashaas en nog veel meer”, verklapt Caro enthousiast.”

[image=173765]

Touwtrekken
Daarnaast kunnen de kinderen knutselen, zijn er diverse spelactiviteiten en kan er een paaspuzzel worden gemaakt. De behendigheidsrace met een ei zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Voor twee euro kan er een spelletjeskaart worden gekocht waarmee kinderen met hun ouders kunnen meedoen aan de diverse activiteiten. Voor alle kinderen is er iets lekkers. Het terras van de Kinderboerderij is die dag geopend voor een drankje en een hapje.

Meer informatie kan men vinden op www.kinderboerderij-uden.nl of neem contact op met de Kinderboerderij, telefoon 0413-250047.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant