5H: Kraker in kelder eindigt onbeslist

Voetbal 80 keer gelezen
UDEN / OSS - In de onderste regionen van de vijfde klasse H troffen OVC'63 en Irene elkaar. Met het uiteindelijke 2-2 gelijkspel schoten beide teams eigenlijk weinig op. Namens de thuisploeg, lange tijd de wat betere ploeg, scoorden Roel Ceelen en Paul van Puijenbroek.

Bovenin blijft het ook spannend. Ollandia had het erg lastig bij WEC maar wist door een laat doelpunt van Robert Erven toch met 1-2 te winnen. Vijf minuten voor tijd prikte de aanvaller via de binnenkant van de paal binnen. In de eerste helft domineerde Ollandia maar kwam men niet verder dan een goal van William Bekkers. De gasten verzuimden om het duel te beslissen waarna WEC de gelijkmaker fabriceerde via Twan van Uden: 1-1. Na de pauze werd het rommeliger en haalde heel Olland opgelucht adem toen Erven toch voor de beslissing zorgde.

[image=240313]

NLC'03 op koers
In Loosbroek domineerde NLC'03 nadrukkelijk in de eerste helft. Via twee goals van Tim Ruijs en Menno Horman leidden de gasten halverwege al met 0-3. Ruijs verzilverde een strafschop en scoorde de 0-3 via een fantastische stift. Na de pauze gaf NLC'03-trainer Gerrit Smits wat spelers rust en kon WHV in de persoon van Teun van Mil nog tegen scoren: 1-3.

Ravenstein en Keldonk hebben niets aan gelijkspel
RKVV Keldonk en Ravenstein willen graag aan de nacompetitie meedoen maar hebben daarvoor wel zeges nodig. In het onderlinge duel in Ravenstein bleef het 0-0 omdat beide teams voorin weinig stootkracht lieten zien. Keldonk voetbalde het meest verzorgd maar kon ook niet doordrukken.

Nuttige zege FC De Rakt
In Uden had FC De Rakt een lastige start tegen Ulysses maar later bouwde men toch aan een regelmatige zege. Dennis Derks zette al na drie minuten de bezoekers op 0-1 door een corner binnen te koppen maar even later was het Jacky van Boxtel die op aangeven van Rens van de Rakt alweer voor 1-1 zorgde. Op slag van rust verzilverde Rens van de Rakt een strafschop nadat Guus van Kessel was gevloerd. Een belangrijke goal op een gunstig moment. Na de pauze bouwde Robert van Nistelrooij de Udense voorsprong uit waarna Remy van de Camp de eindcijfers vastlegde: 3-2.

Nipte nederlaag SCMH
SCMH kwam in Nijnsel via Bob van den Berg op een 0-1 voorsprong en voetbalde aardig mee. Lang bleef het spannend maar uiteindelijk won Nijnsel alsnog met 3-2. De gastheren blijven hierdoor in de strijd voor een ticket richting nacompetitie.