Afbeelding

Opstartprobleempjes, maar gemoedelijke sfeer

Gezondheid 37 keer gelezen
UDEN – Bij het nieuwe Bernhoven ziekenhuis in Uden is het een drukte van jewelste. Bezoekers en personeel komen kijken naar het resultaat van de verhuizing. Dit zorgt voor wat parkeerproblemen.

[image=240827]

Het personeel is aanwezig voor de introductie en het uitpakken van de laatste spullen. Dit zorgt voor een overvolle personeelsparkeerplaats. Sommigen zijn genoodzaakt hun auto buiten de parkeervakken neer te zetten. “In de loop van de week is er minder personeel aanwezig, waardoor dit probleem zichzelf zal oplossen”, legt Karel Bruinsma van het ziekenhuis uit.
Door de drukte plaatsen bezoekers hun auto in de naastgelegen Erphoevenweg. De gemeente laat weten geen boetes uit te schrijven aan automobilisten die hun auto in de Erphoevenweg parkeren, behalve wanneer zij gevaarlijk geparkeerd staan. Wel geeft de politie waarschuwingen. Er wordt verwacht dat ook dit probleem vanzelf zal verdwijnen.
Positief
In de hal van het ziekenhuis hebben de gastvrouwen hun handen vol aan alle nieuwe patiënten. “Het is wel een doolhof.” Nog niet alles loopt gesmeerd, maar daar hebben de meeste bezoekers begrip voor. “Mijn man moet morgen terug komen, want de apparatuur werkte nog niet, maar dat vind ik niet gek na een verhuizing als deze”, vertelt een vrouw die net het ziekenhuis uit komt gelopen. Het ziekenhuis reageert dat het gaat om individuele pro-blemen waar weinig patiënten last van zullen hebben. “Alles liep een beetje uit en ik was wat later aan de beurt, maar dat begrijp ik wel. Iedereen moet hier nog zijn weg vinden natuurlijk”, vertelt een bezoekster. De meeste reacties zijn dan ook positief. “Ik vind het een prachtig ziekenhuis en het personeel is vriendelijk”, vertelt iemand die net haar moeder in het Bernhoven ziekenhuis heeft bezocht.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant