Afbeelding

Boek Mieke van Oss over val uit hangmat

Opmerkelijk 221 keer gelezen
VOLKEL - Mieke van Oss uit Volkel, moeder van twee kinderen, genoot met volle teugen van het leven. Ze werkte als pedagogisch medewerkster en had nog vele plannen. “Maar na een ongelukkige val uit een hangmat ben ik verlamd geraakt vanaf mijn schouders. Deze bizarre omslag in mijn leven heeft mij geïnspireerd tot het schrijven van een boek.”

[image=240964]

Op 13 juli 2005 gebeurt het: Mieke van Oss komt ongelukkig ten val door een hangmat met een hoge dwarslaesie tot gevolg. Ruim zeven jaar later blikt ze terug op de abrupte wending in haar leven. Zij beschrijft de zoektocht naar kwaliteit van leven en het balanceren tussen het positieve en negatieve. Een ontroerend, verrassend en indringend verhaal over hoe Mieke omgaat met de gevolgen van een dwarslaesie. Doorspekt met tranen, pijnen, humor, angsten en twijfels, waar doorzettingsvermogen, innerlijke kracht en vastberadenheid op het juiste moment de overhand krijgen. Het leven als uitdaging. Pak me dan als je kan...

‘PAK me dan... ...als je KAN ‘is verkrijgbaar via boekscout.nl en alle erkende boekhandels/webwinkels en kost 18,75 euro. Zie ook www.facebook.com/miekevanoss.pakmedan.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant