Afbeelding

‘Boven het maaiveld’ in Ideeënfabriek

Kunst en cultuur 48 keer gelezen
UDEN - De ideeënfabriek in Uden gaat het iedere maand één dag anders doen, met een ludieke knipoog naar communicatie, creatie of innovatie. Vrijdag 12 april is dat voor het eerst met het thema ‘Boven het Maaiveld’, een expositie van Simone Boogers.

[image=240978]

De expositie geeft een beeld weer van kunstenares Simone Boogers uit Uden, die onder de naam Designed By Moon haar eerste collectie presenteert. “Juist nu is het misschien niet de tijd om als vrij kunstenaar op te staan, maar vanwege de ziekte van mijn zus besefte ik dat je verplicht bent om uit het leven te halen wat er voor jezelf inzit, je moet er iets van maken in het leven. Uiteindelijk de stap wagen, dat is het motto van deze expositie. Durf te leven en durf jezelf te laten zien. Oftewel durf boven het maaiveld uit te kijken. Het is nu tijd, dat ik mijn dromen ga waarmaken” aldus Simone. Het overlijden van haar zus op jonge leeftijd vorig jaar, zette haar aan het denken. “De geëxposeerde doeken die ik in de afgelopen jaren heb geschilderd, stralen allemaal iets uit dat met het leven te maken heeft en ook waar anderen wellicht iets voor zichzelf uit kunnen halen. Mijn kunstwerken zijn de rode draad in mijn leven met mijn zus geweest. Alles wast we samen hadden, heb ik kleurrijk vertaalt in mijn schilderijen. Vele portretten, die mij een warm verhaal vertellen” , aldus de kunstenares.

Simone Boogers is gedurende alle dagen van haar expositie aanwezig. De expositie is gratis te bezichtigen op: - 12 april tijdens @idfab, de vrijdagmiddagborrel van de Ideeënfabriek vanaf 17.00 uur en 13 en 14 april van 13.00 tot 17.00 uur een open inloop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant