Afbeelding

Kindcentrum Kidion viert derde verjaardag

Onderwijs 29 keer gelezen
VOLKEL - Kindcentrum Kidion in Volkel vierde woensdag het driejarig bestaan met veel workshops voor de kinderen en een Goede Doelen Markt

[image=241477]

Sinds drie jaar heeft Volkel één kindcentrum waar voor-, tussen- en naschoolse opvang en basisonderwijs samenwerken volgens één doorgaande leerlijn en één kindvolgsysteem. Eén centrum in Volkel met een breed dagarrangement voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Woensdag werd dit heuglijke feit gevierd met een dag vol workshops waar kinderen zich voor ingeschreven hebben. Het varieerde van workshops waar allerlei wetenschappelijke proeven uitgevoerd werden tot aan het maken van kettingen, vogelhuisjes, tegeltjes of beeldhouwwerk.
Enthousiaste ouders begeleidden de verschillende workshops. Zowel de allerkleinsten van de peuterspeelzaal en kinderopvang als de ‘grote’ kinderen van groep 8 zijn enthousiast bezig geweest.

[image=241474]

Goede Doelen Markt
Naast het vieren van deze dag hebben de kinderen ook geld ingezameld voor een goed doel. ’s Avonds was er namelijk de Goede Doelen Markt waarin alle werkjes van de ochtend te koop aangeboden werden. De opbrengst was ruim 1000 euro en die gaat naar het dierenpark in Volkel en Energie4all. Dat is een stichting die geld inzamelt om verder onderzoek te doen naar geneeswijzen en medicatie voor een zeldzame energiestofwisselingsziekte. Deze ziekte overkomt met name heel jonge kinderen. Al met al was het een zeer succesvolle dag voor alle kinderen van Kindcentrum Kidion en daarbuiten.

Voor verdere info zie www.energie4all.nl enwww.kidion.nl

[image=241475][image=241476]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant