Afbeelding

Ook Rob Zegers van JVC naar UDI'19

Voetbal 30 keer gelezen
UDEN - Ze waren al even met elkaar in onderhandeling maar zaterdagochtend kwam dan eindelijk het verlossende bericht. Rob Zegers speelt volgend seizoen in het shirt van UDI'19. De 33-jarige Zegers uit Oploo is daarmee na Randy Hofmeijer, Matthias van Zanten en Sam Wassenberg de vierde voetballer die komende zomer deze stap zet.

Rob Zegers is enorm blij met zijn nieuwe club. Zegers: "Ja, dat kun je wel zeggen. Ik wilde eigenlijk stoppen met voetballen maar toen UDI'19 me belde werd ik meteen enthousiast. Dit komt mede doordat er al drie van JVC naar toe gaan maar ook omdat ik het een geweldige club vind. Dat merkte ik ook meteen toen ik op gesprek kwam, de warmte die er hier is. Heerlijk."

[image=188615]

Mooie tijd gehad
Zes seizoenen was Rob Zegers één van de gevierde mannen bij De Treffers voordat hij vier jaar geleden in Cuijk terecht kwam. "JVC is gewoon goed bezig, heel knap wat ze daar allemaal met de businessclub voor elkaar krijgen. Echt keurige mensen die ook altijd netjes de afspraken nakwamen. Ik wilde echter stoppen waarna Excellent zich ook bij mij meldde want dat is de club uit Oploo, het dorp waar ik vandaan kom. Mijn ouders wonen nog steeds vlakbij het voetbalveld. Dat is natuurlijk wel een flinke stap terug en toen UDI'19 in beeld kwam was ik snel om. Ik denk dat ik het nog in me heb om op niveau te spelen. Als ik zie wat voor spelers UDI'19 heeft dan ga ik er vanuit dat er heerlijk gevoetbald kan gaan worden. Iedereen heeft het wel over de as van UDI'19 maar wat denk je van die buitenspelers? Die zijn ook van een goed niveau hoor."

Seizoen afmaken
Rob Zegers was afgelopen week vier keer bij de tandarts vanwege een ontsteking. "Ik denk dat ik daarom morgen niet in de basis begin tegen Chabab al zou ik dat wel graag willen natuurlijk. Ik wil het hier erg netjes afsluiten, dat ben ik de mensen verplicht." Ondanks zijn ervaring is hij echter nog als een kind zo blij met zijn nieuwe club. "Ja, heb er echt heel veel zin in." (Willy Rooyakkers)

In de sportuitzending van 17.00 tot 19.00 uur op SkyLine RTV wordt er gebeld met Rob Zegers over zijn overgang naar UDI'19 Beter Bed. De planning is tussen 17.00 en 18.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant