Afbeelding

Tweedaags Oranjefestijn in Julianapark

Muziek 21 keer gelezen
VEGHEL – In het centrum van Veghel is het maandag 29 en dinsdag 30 april feest! Op Koninginnedagdag wordt voor de vierde keer QueensdayVeghel gehouden. Dit jaar in het Julianapark. Op het programma staan Nederlandse top-DJ’s waaronder D-Block ft S-Te-Fan en VatoGonzalez ft MC Tjen.

[image=241895]

De dag ervoor klinkt vanaf hetzelfde podium het Lied van Oranje. Dit feestje met Nederlandstalige meezingers start om 19.00 uur met namen als Django Wagner en Dries Roelvink. Tot middernacht treden verschillende Nederlandstalige artiesten op.
Het Julianapark wordt tijdens Queensday 2013 @ the park vanaf 14.00 uur in beweging gezet door D-Block ft S-Te-Fan en Vato Gonzalez ft MC Tjen. DJ Vince sluit het evenement af. Net als voorgaande jaren is er een VIP-deck en een foodplein voor de inwendige mens. Voorgaande jaren trok het evenement duizenden mensen naar de Markt in Veghel.
Op de Markt is die dag live muziek van onder andere de Herrie Davidson band.
De toegang tot Lied van Oranje @ the park en Muziek op de Markt is gratis. Voor Queensday Veghel @ the park wordt entree gevraagd. De voorverkoop is inmiddels gestart en een kaartje kost vijf euro, exclusief fee bij onder andere Timoco en via www.queensdayveghel.nl, waar zowel regular als exclusive VIP-kaarten te verkrijgen zijn. Via UITpunt Veghel, café Hart van Veghel en café Abbey Road zijn enkel normale kaarten te verkrijgen.
De organisatie is in handen van Veghel Invites en CV de Skoefels.
Kijk voor meer informatie op www.queensdayveghel.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant