Afbeelding

Concert 50-jarige Maike van Bakel

Muziek 29 keer gelezen
UDEN - “Als ik vijftig word dan ga ik een concert organiseren voor iedereen in plaats van een feest,” riep de Udense Maike van Bakel al jaren en ze heeft woord gehouden. Samen met een groot aantal muziekvrienden uit heden en verleden gaat Maike, die eind deze jarig is, op 21 april De Pul op zijn kop zetten.

[image=241904]

Dankzij de medewerking van maar liefst 22 muzikanten belooft het een afwisselend concert te worden, waarbij uiteenlopende muziekstijlen langs zullen komen. Zo zijn er onder andere bijdragen van vier heren uit haar voormalige band ‘Zita’, aangevuld met jonge muzikanten, en is er het debuutoptreden van de onlangs opgerichte meiden-vocal-groep 'Sjanz' waar ook Maike deel van uit maakt.
Tot slot is er nog een aantal collega's uit de voorgaande vier edities van de Udense Musical en zijn er optredens van enkelen van haar (oud) zangleerlingen. Zij allen, amateurs en professionele artiesten uit Uden en omgeving, gaan zorgen voor een spetterend concert waarbij iedereen van harte welkom is.

Zondag 21 april in De Pul te Uden, aanvang 15.00 uur. Bar open vanaf 14.00 uur, de toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant