4G: Volkel op stationair langs ELI

Voetbal 18 keer gelezen
VOLKEL – Volkel won vanmiddag met 3-0 van ELI. Dat dient ook gezien de puike prestatie van de Volkelnaren in de beker. Mariahout hielp zaterdag Boekel Sport in een zetel door met 0-1 te winnen bij Boskant. DVG kende geen genade met ASV'33 en won met 3-1.

[image=241968]

Volkel won zonder een tegendoelpunt met 3-0 van ELI dat door deze nederlaag in de problemen is gekomen. De Lieshouters waren vrij kansloos aan de Euwsels in Volkel. De ploeg van William van der Steen had al in de tweede minuut op voorsprong kunnen komen. Maar Stijn van Cuijk strandde op doelman Biemans van ELI. Sander van den Elzen opende de score in de veertiende minuut met dank aan Luuk van den Elzen. Stijn van Cuijk zag zijn gemillimeterde vrij trap op het hoofd van Ruud Verstegen belanden die fraai de stand op 0-2 bracht. Wie na rust dacht dat ELI zou komen opzetten had het helemaal mis. ELI, de nummer voorlaatst, voetbalde plichtmatig het duel uit. Volkel bleef dus de betere ploeg en kwam in de 62e minuut op 3-0 nadat Gijs Verkuilen een corner van Stijn van Cuijk via een verdediger tegen het net deponeerde.

[image=241967][image=241966]

2-0 voorsprong Vorstenbossche Boys
"We willen gewoon nog lekker voetballen. We willen laten zien dat we het nog kunnen", waren de gelauwerde woorden van scheidend Vorstenbossche Boys-coach Willem van den Burgt. Dat leek gaan te lukken Gilbert Langenhuizen en Ronald Bijl waren verantwoordelijk voor de 2-0 voorsprong. De tweede helft kwam het clichématige herboren Stiphout Vooruit uit de kleedkamer. Dat bleek wel, want binnen tien minuten kwamen de gasten uit Helmond langszij via Van Hoof en Welten. De winnende treffer werd gemaakt in de 71e minuut en kwam van de voet van Bob Klaassen.