Afbeelding

Ontmoeten tijdens Festival Nederlandse Lied

Muziek 5 keer gelezen
UDEN – Duizenden bezoekers komen zondag 28 april naar Uden voor het Festival van het Nederlandse Lied, georganiseerd door Koor Zonder Noten uit Uden. Maar liefst 1250 zangers van 26 verschillende koren ontmoeten elkaar dan op 13 locaties in het centrum van Uden. Rabobank Uden Veghel stimuleert deze ontmoetingen graag en is dan ook als sponsor aan dit muzikale initiatief verbonden.

[image=212621]

Het centrum van Uden wordt deze zondag omgetoverd tot één groot gratis toegankelijk liederenfestijn. De aanwezige koren brengen een grote mate van diversiteit aan Nederlandse liederen ten gehore, van Nederlandse smartlappen tot Nick en Simon. Op 13 locaties in het centrum van Uden staan koren opgesteld, zodat bezoekers een route kunnen lopen langs de diverse koren.

[image=212624]

Ontmoeten en talentontwikkeling
Koor Zonder Noten heeft in Rabobank Uden Veghel één van haar partners gevonden. “Het ontmoeten en het ontdekken van verschillende muziekstijlen staat centraal. Deze visie van Koor Zonder Noten sluit mooi aan bij die van Rabobank Uden Veghel.”, legt Jos Verhart, voorzitter van het Festival van het Nederlandse Lied, uit. Sandy van de Ven, manager Particulieren Advies van Rabobank Uden Veghel, vult aan: “Koor Zonder Noten biedt bezoekers volop de kans om zo ongeveer alle Nederlandse muziekstijlen te ontmoeten. Bovendien krijgen diverse koren uit het land, maar zeker ook uit regio Uden Veghel, de mogelijkheid om zich om een leuke en interactieve manier te presenteren aan het publiek en daarbij hun talenten te ontwikkelen. Deze manier van ontmoeten is een belangrijk onderdeel van onze coöperatieve gedachte. Wij wensen alle bezoekers en deelnemers veel plezier tijdens het Festival van het Nederlandse Lied!”

Meer informatie over het Festival van het Nederlandse Lied is te vinden op www.koorzondernoten.nl.

[image=212617]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant