Afbeelding

Muziekfestival Samba Cinco op zondag 30 juni

Muziek 40 keer gelezen
BOEKEL - Sambanda houdt zondag 30 juni voor de vierde keer het zomers muziekfestival Samba Cinco in Boekel. Het Sint Agathaplein wordt opnieuw omgetoverd tot de Copa Cabana, het strand van Rio. Het festival is zoals altijd gratis toegankelijk.

[image=242040]

Omdat Sambanda, de organiserende sambaband uit Boekel en Handel, dit jaar vijf jaar bestaat is alles uit de kast gehaald om er een speciale editie van te maken. Met Los Bandos uit Geldermalsen, Banda Nobra uit Eindhoven, Slagwerkgroep BAM uit Made en de speciale gasten van Frieddrums helemaal uit Berlijn is Sambanda er wederom in geslaagd om een kwalitatief hoogwaardig progamma samen te stellen. Natuurlijk geeft Sambanda zelf ook acte de presence. Daarbij zitten er nog enkele verrassingsacts in de koker.
De vijf verschillende bands met hun al even verschillende stijlen zorgen voor een leuke afwisselende middag die begint rond 12.00 uur en zal duren tot ongeveer 19.00 uur. Ook DJ Jordy is weer van de partij. Hij zorgt vanuit zijn cabana voor tropische klanken tussen de optredens van de trommelaars door. In de pauze geeft Dansstudio Laura een workshop Zumba. Ook aan de kinderen is dit jaar weer gedacht met een groot springkussen. Plezier, gezelligheid en een tropische sfeer staan opnieuw voorop.
De Braziliaanse klanken, de gezelligheid en de zon zorgen voor een overvol Sint Agathaplein. Zin in een leuk begin van de vakantie? Neem dan een kijkje op www.sambacinco.nl en bekijk het filmpje van vorig jaar om alvast in de stemming te komen.

[image=242041][image=212043]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant