Afbeelding

Marathon voor team Alpe D’uZes

Sport 76 keer gelezen
UDEN - "Pap, ik wil een keer echt mee doen met Alpe D’uZes.” Met deze woorden gaf Jans Vlassak het startsein tot deelname aan Alpe D’uZes 2013. In drie opeenvolgende jaren was vrijwilligster Jans dagelijks actief tijdens de koersweek en fietste ze ieder jaar tijdens de Alpe d’HuZus een keer de berg op. In 2010 zelfs ongetraind. Op zondag 21 april houdt BodyVision Healthclub een marathon om vader en dochter te helpen hun doel te bereiken.

[image=242303]

Maar nu wil ze een keer echt mee gaan doen. "Alsof ze dat al niet deed......." Henk en Jans Vlassak, uit Boekel, zijn al jaren actief op de spinningfiets bij BodyVision Healthclub. In de afgelopen edities van de spinningmarathon, ten bate van de Alpe d’HuZes, is Henk altijd betrokken geweest en heeft drie keer mee gefietst. Henk (51) is overdag werkzaam bij de GGD als stafmedewerker kwaliteitszorg en Jans (21) volgt de opleiding ‘gespecialiseerd kinderopvang’ bij het ROC. Druk bezette mensen, maar die toch de tijd vinden om meerdere keren per week op de fiets te stappen. Beiden zijn ontzettend gemotiveerd omdat ze verschillenden mensen in hun eigen omgeving hebben verloren aan die vreselijke ziekte.

Marathon
Vier keer de berg op en heel veel geld ophalen voor de strijd tegen kanker, is het doel.
Op zondag 21 april houdt BodyVision Healthclub een marathon. Om 13.00 uur start het spektakel en om 17.00 uur eindigt de laatste les. Per uur, per deelnemer wordt 7,50 euro gedoneerd. Ook wordt er een roeimarathon gehouden, de bedoeling is 42195 meter te roeien voor een totaalbedrag van 421,95 euro. Om 13.30 uur wordt er een Zumba les gegeven, waaraan iedereen kan deelnemen voor 5,00 euro per persoon. Opgeven kan per mail: , telefonisch: 0413-331697 of aan de bali.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant