Afbeelding

Stadskrant hoofdsponsor Beachsoccer Toernooi

Sport 4 keer gelezen
VEGHEL – Op twee speciaal aangelegde zandstranden aan de Hazelberg wordt op zaterdag 22 juni het Stadskrant Beachsoccer Toernooi gehouden. Het is de achtste keer dat er door diverse teams wordt gestreden om het officieuze beachsoccer kampioenschap van Veghel en omstreken.

[image=242385]

Sportiviteit en gezelligheid gaan deze dag voor zowel deelnemers als toeschouwers hand in hand. Naast het voetbalprogramma - waarbij teams van vijf veldspelers onder leiding van officiële scheidsrechters vanuit een poulefase trachten via een knock-outsysteem de finale te bereiken - is er dit jaar speciale aandacht aan vertier buiten het voetbal om. Zo zijn er diverse faciliteiten voor de kleinsten zijn, is er een fraai terras waar men onder het genot van een hapje of drankje het spel kan volgen en draaien er vanaf 17.00 uur DJ’s.

Slotfeest
Insteek is dit jaar om het voetbaltoernooi na de finale naadloos over te laten lopen in een gezellig slotfeest, zodat iedereen lekker kan blijven hangen om onder het genot van muziek en een drankje het toernooi te evalueren. Voor de spelers zijn ook douches aanwezig om zichzelf op te kunnen frissen.
Het organisatieteam, dat is uitgebreid naar acht personen, is blij dat ze een beroep kan doen op sponsoren. Speciale dank hierbij aan Stadskrant Veghel - naamgever van dit jaar - en stersponsoren Sport2000 en Totalcare4U.
Dit jaar is er is ruimte voor 21 teams die voor 125 euro per team een dag spelplezier hebben en ’s avonds van een maaltijd voorzien worden.

Inschrijven kan via www.beachsoccerveghel.nl of via facebook.com/beachsoccerveghel. Hier is ook een impressie van voorgaande edities te vinden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant