Afbeelding

Benefietconcert voor lift Birgittinessen

Muziek 8 keer gelezen
UDEN - Managementvereniging Initialis en hrm-organisatie HR5 uit Uden organiseren zaterdagavond 14 september een spetterend benefietconcert op de markt in Uden. Een eigentijds muzikaal feest voor iedereen die Uden een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan een stukje authentiek Uden.

[image=197997]

Met het benefietconcert hebben Initialis en HR5 twee doelen voor ogen. Enerzijds willen beide partijen een gezellig feest aan Uden geven, anderzijds wil men het Birgittinessenklooster financieel ondersteunen met de opbrengst van het benefietconcert. Het doel is concreet: de Zusters Birgittinessen Uden hebben grote behoefte aan een lift. Helaas zijn de zusters zelf niet in staat de kosten die deze lift met zich meebrengt te betalen. Hulp is dus nodig.

[image=139175]

Waardevol icoon
Veel inwoners van Uden en omwonenden zijn bekend met het pand aan de Vorstenburg. Het 300 jaar oude klooster is een van de oorspronkelijke eyecatchers van Uden en een belangrijke pagina uit de geschiedenis van het dorp. Kortom, een waardevol icoon voor de regio.
Het benefietconcert biedt de organisatoren samen met de inwoners en omwonenden een mooie kans te laten zien wat er allemaal mogelijk is als je een gezamenlijk doel hebt en je de handen in elkaar slaat. Zowel Initialis als HR5 zijn van mening dat het klooster en zijn inwoners een helpende hand verdienen.

[image=239658]

Meer informatie over het programma volgt nog
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant