Afbeelding

Markant Uden ondersteunt Trap-In

Kunst en cultuur 9 keer gelezen
UDEN - Markant Uden doet graag een bijdrage aan maatschappelijk goede doelen. Stichting Trap-In is zo’n goed doel. Daarom schenkt Markant per verkochte ticket voor de voorstelling van Pater Moeskroen op vrijdag 17 mei in Markant Uden € 1,- aan Trap-In Uden. De opbrengst komt ten goede aan de Paters in de Derde Wereld.

[image=214706]

Vanaf 1974 wordt door de Stichting Trap-In op Tweede Pinksterdag een sponsorfietstocht georganiseerd waarvan de opbrengst bestemd is voor Udense en Volkelse missionarissen en enkele kleinschalige derde wereldprojecten die gedragen worden door inwoners van Uden en Volkel.
Omdat op vrijdag 17 mei de Paters Moeskroen hun “hoogmis” spelen in Markant leek het Markant een mooie gelegenheid om zo haar steentje bij te dragen aan Trap-in Uden.

[image=214695]

Laatste concert
De voorstelling Karavaan van Pater Moeskroen vertelt het verhaal van een rondtrekkend circus dat ooit geroemd werd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten. Maar tijden zijn veranderd en het publiek blijft weg. De markante directeur van het circus doet nog een laatste poging om aan de ondergang te ontkomen en roept de hulp in van zes straatmuzikanten. Met hun vrolijke en aanstekelijke Keltische muziek toveren zij een glimlach op ieders gezicht. Kortom, de Paters trakteren u op een voorstelling vol romantiek en liefde. Dit is tevens de laatste voorstelling van hun theatertournee. Als het doek wordt gesloten zullen de heren van Pater Moeskroen in de foyer nog een toegift verzorgen met hun grootste hits.

Reserveren kan via de balie van het bespreekbureau of telefonisch via 0413 25 61 10, via www.markantuden.nl of 45 minuten voor aanvang van iedere voorstelling.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant