Afbeelding

Altijd al gedroomd van optreden in Markant?

Muziek 33 keer gelezen
UDEN - Altijd al gedroomd van optreden in Markant? Dan bieden vier dames met een hart voor muziek nu de kans. Op zondag 26 januari van 12 tot 18 uur zijn alle podia van Markant beschikbaar voor Udens talent tijdens het muziekspektakel ‘Uden laat van zich horen’.

[image=242466]

“Iedere vorm van muziek is toegestaan”, vertel Ton Abels. “Voor en door Udense mensen”, stelt Jacinta Ceelen. “Dé gelegenheid op een echt podium te staan”, vindt Cathie Kop. “Als je na afloop heel de zaal hoort applaudisseren, dan geeft dat een kick!”, weet Ria Ooms uit ervaring.
Alle vier de dames zitten in een Udens koor en het idee was eigenlijk net als twee jaar geleden in het Muziekhuis in Volkel een korenavond te houden. “Maar wat als we het groter aanpakken en Markant verleent medewerking?”, vertelt Ton.
Markant reageerde enthousiast, herinnert Jacinta zich nog goed. “We mogen alles gebruiken! Alle zalen en de technische faciliteiten zijn beschikbaar. Markant wil er echt een groots Ujes gebeuren van maken.”
Alle koren, bands, orkesten, rappers, iedereen is welkom en er is geen auditie. “Als mensen zichzelf goed genoeg vinden, mogen ze meedoen”, vertelt Ria. “We hebben 24 uren om te vullen.”
Artiesten die meedoen, krijgen geen vergoeding voor hun optreden, maar er is die middag ook geen entree. “Het is gratis, deelname en toegang”, weet Cathie. “Het is die middag ook koopzondag en het publiek kan vrij binnenlopen. Bezoekers zullen zien dat het heel leuk is om muziek te maken. De artiesten zien van elkaar wat ze doen. Voor hen is het ook een middag om muziek en ideeën uit te wisselen.”
Een kleine tip van Ton: “Neem een stift mee! Heel; veel celebrities hebben hun naam op de muur achter het podium geschreven. Daar kun je mooi tussen komen te staan!”

Jong en oud, iedereen die iets op muzikaal gebied wil laten zien is welkom om zich aan te melden. Een inschrijfformulier is aan te vragen via of bel naar 0413-249249.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant