Afbeelding

‘Bernhoven Borrel’ bij 't Stulpke

Muziek 65 keer gelezen
UDEN - Café 't Stulpke houdt vanaf donderdag 25 april iedere laatste donderdag van de maand een gezellige ‘borrel’ voor ziekenhuis Bernhoven. Dit onder het motto van ‘wij zorgen voor de muziek, jullie voor de gezelligheid’.

[image=242713]

"Wij liepen al een tijdje rond met het idee om iets te doen voor het nieuwe ziekenhuis", vertelt Dick van Zutven. "Er werken natuurlijk veel mensen die elkaar (nog) niet kennen en op deze manier zou dat wel eens snel kunnen veranderen." Ook ‘niet’ Bernhovenaren zijn uiteraard welkom al zou het natuurlijk leuk zijn als Bernhoven goed vertegenwoordigd is.
Bij de eerste editie bijten William Smulders en Saxotone om 21.00 uur het spits af. Zij vormen samen een bevlogen duo wat op inspirerende wijze diverse muziekstijlen weet te versmelten tot een unieke eigen sound. Swingende herkenbare hits uit de jaren ’50 t/m ’80 vormen de basis voor een complete avond live muziek en entertainment. Een dampende Rock’n’ Roller als ‘Blue Suede Shoes’, de saxofoon hit ‘Tequilla’ of de latin klassieker ‘Demasiado Corazon’, Wiliam Smulders & Saxotone krijgen de voeten van de vloer met hun gepassioneerde spel en aanstekelijk enthousiasme.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant