Volkel pingelt zich naar bekerfinale

Voetbal 36 keer gelezen
VOLKEL – De districts-bekerfinale in mei krijgt een Volkels tintje. Na een 0-1 achterstand in de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina'08 werd het vijf minuten voor tijd 1-1. De stafschoppen werden, met dank aan Volkel-doelman Tomek Kuijpers, door de thuisclub het beste genomen.

[image=243012]

De gasten uit Weert namen al na vijf minuten de leiding nadat Verstegen in de zestien zijn tegenstander onderuit haalde. Wilhelminia’08 bleef het beste team aan de Eeuwsels en kreeg zelfs nog een prima kans op 0-2. Na rust pakte Volkel de zaken energieker aan. Vijf minuten voor tijd pas viel de verdiende gelijkmaker. Van Hintum werd binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald en de bal ging op de stip. Stijn van Cuijk was koelbloedig en schoot Volkel naast Wilhelmina’08. Strafschoppen series zijn altijd mooie momenten voor keepers. Zo ook voor Volkel-doelman Tomek Kuijpers die zijn team er opnieuw doorheen sleepte en er twee wist te stoppen. Deurne, dat een patent schijnt te hebben op thuiswedstrijden, won in Deurne met 3-2 van EHC. Na Margriet, Volharding en Venray, verslikte ook Wilhelmina'08 zich in het strijdvaardige Volkel. Op Tweede Pinksterdag treffen de twee teams elkaar in de finale op Sportpark Molenbroek in Gemert.

Vrijdag in het ochtendprogramma 'Vroeg uit de veren' een gesprek met Stijn van Cuijk. De maker van de 1-1 tegen Wilhelmina'08.[image=243008]image=243011][image=243010][image=243009][image=243007]