Afbeelding

SkyLine sport met Jasper de Langen

Algemeen 42 keer gelezen
VEGHEL – UDEN – Een belangrijk weekend staat er weer op stapel. Kampioenen dienen zich aan en degradanten gaan voor hun laatste kans. In het eerste uur is FC Uden-spits Jasper de Langen gast bij SkyLine. Hij stopt met voetbal en dat heeft zijn reden.

[image=231122]

Vanzelfsprekend de wekelijkse gesprekken met de trainers Francois Gesthuizen van Blauw Geel’38 en Bas Gösgens van UDI’19. Kan Blauw Geel’38 een thuiswedstrijd winnen en gaat UDI’19 voor de winst in Dongen of worden er spelers gespaard? Raymond Koenraadt, trainer van Erp, heeft nog één puntje nodig om de kampioensvlag te mogen hijsen. Volleybal, de heren van Saturnus spelen hun Promotie/Degradatie wedstrijden. Hoe was het kampioensfeest van FC Uden? Hierover spreken we met de stoppende Jasper de Langen van de Udense club. We blikken nog terug op het bekersucces van Volkel met William van der Steen. Kortom: een vol programma komende zaterdag.

[image=162948]

Zondag is er opnieuw sport van 14.00 tot 18.00 uur met vanzelfsprekend alle actuele sporten van die dag. U kunt SkyLine ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Verder op uw kabel en het wereldwijde internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant