Afbeelding

Moeder Dochter Avond druk bezocht

Algemeen 11 keer gelezen
UDEN - In de Pul vond dinsdag bij Girls Only! een Moeder Dochter Avond plaats. De meiden mochten hun moeder, oma of tante meenemen om een kijkje te komen nemen bij het meidenwerk en samen deel te nemen aan leuke activiteiten.

[image=243101]

Zo konden ze Glitter Body Tattoo laten zetten, make uppen of hun haren laten krullen of stijlen. Er was een nagelstudio waar de meiden hun nagels konden lakken of uitleg kregen van een nagelstyliste over Nail Art stempelen. Daarnaast kon iedereen meedoen aan een workshop over de Puberteit in de vorm van een wedstrijd tussen de moeders en dochters. Ook werd er volop mee gezongen met het spel Singstar De avond werd druk bezocht en zowel de moeders als de dochters vonden het een leuke en informatieve avond!

Na de meivakantie vindt Girls Only! weer wekelijks plaats op de dinsdagavond. Het actuele programma is terug te vinden op facebook.com/meidenwerk of inuje.nl. Girls Only! is voor meiden van 10 tot en met 16 jaar. De avonden duren van 19.00 uur - 21.30 uur. Entree is gratis.

[image=243099][image=243100]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant