Afbeelding

'Bijzondere verhalentafel' Bernhoven als boek

Kunst en cultuur 26 keer gelezen
UDEN - Meubelfabriek Herso, de leverancier van ‘de bijzondere verhalentafel’ in de hal van Bernhoven, overhandigt dinsdag 7 mei het boek met persoonlijke verhalen van mensen uit de regio. De heer Jan Willem Nugteren, manager gastvrijheid bij Bernhoven, neemt het boek in ontvangst. Ook enkele mensen die in het boek voorkomen, zijn aanwezig.

[image=240252]

Meubelfabriek Herso uit Loosbroek heeft voor Bernhoven een grote, lange houten tafel gemaakt. De tafel is gemaakt van hout dat door verschillende mensen, van alle leeftijden, uit verschillende windrichtingen is aangeleverd. Dat zie je terug in de prachtige kleurschakeringen en patronen van de tafel.
Achter elk stukje hout van de rechthoekige tafel in de hal van Bernhoven gaat een verhaal schuil. De meest bijzondere verhalen zijn gebundeld in een speciaal boekje. In het midden van de tafel zit een speciaal onopvallend vakje waarin het boekje belandt. Zo komt de tafel tot leven voor bezoekers van Bernhoven. Kortom een erg mooi, centraal punt van rust in een bijenkorf van werkende, bezoekende en verblijvende mensen.

[image=239142]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant