Afbeelding

Hockeyfeest ter ere van gedecoreerden

Algemeen 5 keer gelezen
UDEN - De Hockey Club Uden geeft op zondag 28 april een feest ter ere van twee gedecoreerde leden. Theo en Eef van Erp, die vrijdag uit handen van burgemeester Hellegers een Koninklijke Onderscheiding ontvingen, worden in het hockeypaviljoen nogmaals in het zonnetje gezet. De HCU organiseert dan een feestelijke zondag met een speciale receptie, twee spannende thuiswedstrijden van de vaandelteams en een groot Oranjefeest.

[image=243143]

Hiermee wil de hockeyclub laten zien hoe trots de club is op de twee leden en ze bedanken voor het vele werk wat ze de afgelopen jaren voor de HCU hebben verricht.
Het echtpaar Van Erp is al sinds vele jaren bijzonder actief als vrijwilliger voor Hockey Club Uden. Eef heeft zich naast deze werkzaamheden verdienstelijk gemaakt voor het KWF en voor de Schoolsport Olympiade. Haar echtgenoot Theo is, naast zijn vrijwilligerswerk bij HCU (waaronder het opleiden van de scheidsrechters), actief als bondsscheidsrechter en docent bij de KNHB en vervult verschillende bestuurs- en commissiefuncties binnen de sportbond. Bij de decoratie was dan ook een afvaardiging van het bondsbestuur van de KNHB aanwezig, in de persoon van de heer Louis Coster.
De festiviteiten zijn op de accommodatie van de hockeyclub aan de Boekelsedijk. De receptie begint om 11.00 uur. Voor meer informatie: Thomas Jansen
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant