Afbeelding

Vijfde Udense musical in 2014

Kunst en cultuur 6 keer gelezen
UDEN - Het bestuur van de Stichting Udense Musical (SUM) heeft vorige week groen licht gegeven voor de vijfde Udense Musical in november 2014. "Gezien de ervaringen van eerdere musicals en de positieve reacties tot nu toe, durven wij nu al te stellen dat deze lustrumeditie er komt", zegt voorzitter Jan van den Boom op de website.

[image=243446]

"Wij willen het entreekaartje onder de 25 euro houden. Om de begroting sluitend te krijgen, zijn we nog op zoek naar andere inkomsten. Omdat we er veel vertrouwen in hebben dat Udense ondernemers net als de vorige edities, ook deze musical financieel zullen ondersteunen, gaat dit lukken." zegt Van den Boom. "Het duo Bart Stultiens en Frank van Pamelen is benaderd om ook voor deze jubileumeditie de teksten te schrijven. Samen met een aantal andere professionals begeleiden zij de amateurspelers.

Vrijwilligers
De vorige editie ' Mysteries rond de Maashorst' was een groot succes met twaalf uitverkochte voorstellingen. In het najaar 2013 beginnen de audities en de repetities gaan in januari 2014 van start.
Naast acteurs, actrices en muzikanten heeft de stichting ook behoefte aan vrijwilligers voor werkzaamheden achter de schermen zoals kleedsters, coupeuses, decorbouwers, cateraars, kappers en grimeurs. Belangstellenden kunnen zich melden via het contactformulier op www.udensemusical.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant