Afbeelding

Bakermans: 'Inwoners Reek diep geschokt'

Politie 10 keer gelezen
ZEELAND/REEK - De moord in Reek heeft voor een enorme impact gezorgd. Dat merkt burgemeester Marnix Bakermans in het dorp. "Ik heb in Reek diep geschokte mensen aangetroffen."

[image=243495]

Bakermans is op bezoek geweest bij direct betrokkenen. "Ons medeleven en aandacht gaan uit naar alle betrokkenen", laat hij weten tijdens een persconferentie op het gemeentehuis van Zeeland. Het StREEKfeest in Reek werd door de dood van de Reekse vrouw al afgelast. Er wordt nog bekeken wat er met de andere festiviteiten in de gemeente Landerd gaat gebeuren.
In het Wapen van Reek hebben de inwoners van het dorp de gelegenheid om bij elkaar komen. Ook de directeur en leraren van basisschool De Kreek'l waar de kinderen op zitten, waren daar aanwezig om leerlingen op te vangen. De school is gesloten vanwege de vakantie, maar de vlag voor de school hangt halfstok. Om 15.00 uur is er een bijeenkomst in het clubhuis van R.K.S.V. Achilles Reek voor de inwoners, die hier met elkaar kunnen praten over de gebeurtenis. Dit omdat het gezin zeer betrokken was bij de vereniging.

[image=243494]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant